Menu 2026
Menu – Donderdag 1 januari 2026
Voorgerechten
Carpaccio van rund
Gegratineerde coquille met prei
Gerookte zalm
Knolseldersoep
Duo van kaas- en garnaalkroket
Hoofdgerechten
Hertfilet met seizoensgroenten
Ribeye met saus naar keuze
Gegratineerde vispan met kreeftensaus
Kabeljauw met groenten
Vegetarisch gerecht
Desserts
Nieuwjaarsgebak
Dame Blanche
Chocolademousse
Crème brûlée
Sorbet met limoncello
Menu zonder aperitief en wijnen – €65
Menu – Vrijdag 2 januari 2026
Voorgerechten
Carpaccio van rund
Scampi met look
Knolseldersoep
Duo van kaas- en garnaalkroket
Hoofdgerechten
Entrecote met saus naar keuze
Gegratineerde vispan
Stoofpot van hert
Vegetarisch gerecht
Desserts
Nieuwjaarsgebak
Dame Blanche
Chocolademousse
Crème brûlée
Menu zonder aperitief en wijnen – €60
Bestellen kan via: info@bistroandre.be of telefonisch 054/41.50.83