Menu 2026

Menu – Donderdag 1 januari 2026

Voorgerechten

Carpaccio van rund
Gegratineerde coquille met prei
Gerookte zalm
Knolseldersoep
Duo van kaas- en garnaalkroket


Hoofdgerechten

Hertfilet met seizoensgroenten
Ribeye met saus naar keuze
Gegratineerde vispan met kreeftensaus
Kabeljauw met groenten
Vegetarisch gerecht


Desserts

Nieuwjaarsgebak
Dame Blanche
Chocolademousse
Crème brûlée
Sorbet met limoncello

Menu zonder aperitief en wijnen – €65

Menu – Vrijdag 2 januari 2026

Voorgerechten

Carpaccio van rund
Scampi met look
Knolseldersoep
Duo van kaas- en garnaalkroket


Hoofdgerechten

Entrecote met saus naar keuze
Gegratineerde vispan
Stoofpot van hert
Vegetarisch gerecht


Desserts

Nieuwjaarsgebak
Dame Blanche
Chocolademousse
Crème brûlée

Menu zonder aperitief en wijnen – €60

Bestellen kan via: info@bistroandre.be of telefonisch 054/41.50.83